Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

8:30 - 16:00
Alcatraz Hegn & Rundtræ BØRSEN Gazelle virksomhed 2018

POSTSAVER XL | minimér chancerne for jordråd i træstolper

Opnå en MARKANT længere levetid på større træstolper, ved at beskytte dem med et Postsaver® XL Folie. Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS giver dig 40 års garanti mod jordråd i dine stolper, når du vælger at lade dem beskytte med et Postsaver® XL Folie fra Nordisk Træbeskyttelse ApS, og hvis vi installerer dem


HVAD ER ET POSTSAVER XL FOLIE?

Beskyt hegnstolper mod jordråd

Dets formål er at nedbringe sandsynligheden for at der opstår jordråd i træet!

Jordråd er hovedårsagen til at træstolpen senere knækker.

Kort fortalt er det et britisk patenteret - 100% miljøvenligt oliebaseret produkt - som man "svejser" på et stykket træ ved at påføre det høj varme.

Der er tale om et UV-stabilt termoplast som er "foret" med et bitumen (tjæreprodukt) indvendigt, som sikre at bla. de skadelige mikroorganismer i jorden ikke får "adgang til træet" ved jordniveuaet. Et område hvor disse organismer ellers stortrives og nedbryder træet effektivt.

Postsaver® XL Folie er udviklet specielt med henblik på beskyttelse af større træ-emner i jorden. Det er udviklet til bla. at modstå termitangreb, hvorfor produktet er særdeles brugt i bla. Afrika og Asien.

Foliet omslutter træet hermetisk på niveauet +5 cm over jorden, og 65 cm nedenunder.


DUR ET POSTSAVER XL FOLIE OVERHOVEDET?

Træstolper rådner i jorden

Lad det være skrevet med det samme: Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS er i virksomhedsgruppe med den Skandinavisk Distributør af Postsavers, men det er vi stolte over, for vi ønsker at leverer den bedste kvalitet i de projekter vi afleverer til vores kunder.

Det patenteret Postsaver® XL Foliet er gennemtestet af bla. de amerikanske og britiske myndigheder i gennem nu 20 år (2017).

Herudover testes foliernes egenskaber kontinuerligt i både laboratorium, men også på store test-marker, hvor de afprøves på forskellige former og trætyper.


INTERNATIONAL REFERENCER - SÆLGES OVER HELE VERDENEN MED SUCCES TRODS MODSTAND

Postsaver XL sælger primært i Asien og Australien

Foliet benyttes i hele verdenen i dag, fra Europa til USA til Afrika og Australien.

Trods den store internationale udbredelse og accept fra mange professionelle firmaer, herunder SKOVSKOLEN i Nøddebo (henhørende afdelingen Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet), møder produktet stadigvæk en del modstand, og måske er modstanden meget forståelig, hvis man som potentiel bruger af produkterne forstår hvorfor. Læs videre nedenfor.


HEGNSFIRMAER & SAVVÆRKER FRYGTER NEDSAT SALG

Virker Postsaver XL Folie, ja den gør

Forestiller man sig at en et større energi selskab, kommune, eller lign. IKKE skal skifte sine trækonstruktioner ud i samme tempo som man ser nogen steder i dag, så vil en stor branche komme til at lide under dét.

  • SAVVÆRKERNE VIL SÆLGE MINDRE TRÆ
  • IMPRÆGNERINGSFIRMAERNE VIL IMPRÆGNERE MINDRE TRÆ
  • HEGNSFIRMAER - DER LEVER AF AT FORBRUGERNE KOMMER IGEN OG KØBER TRÆSTOLPER - VIL SÆLGE MINDRE.

Uagtet at et langt mindre forbrug (træstolper, plus alt det træ som normalt er behæftet på stolperne, og som OGSÅ "lider døden" når stolperne knækker grundet råd),er fornuftigt for vores fælles miljø, SÅ ER PENGE NU ENGANG PENGE!.

Derfor - og alene derfor - har man igennem de sidste mange år, oplevet firmaer der har set sig nødsaget til at forsøge og bekæmpe brugen af Postsaver produkterne med alle former for skræmme kampagner.

En hel branche frygter simpelthen af miste indkomster!

Som forbruger eller virksomhed, bør man derfor spørge sig selv hvad der ligger bag, når et eksempelvis hegnsfirma, udtaler "det produkt tror vi ikke på"?

Er det på baggrund af:

  • Valideret tests fra behørige myndigheder/organisationer?
  • Fordi man ikke er viden om hvor udbredt Postsaver produkterne er verden over?
  • Det kritiserende firmas årelange erfaringer med produktet?

Eller er det måske en påstand, som man udokumenteret møder forbruger og virksomheder med, for at skræmme en virksomhed til ikke at investerer i produktet (men i stedet købe mere træ om xx antal år, igen)!

Vi kender ikke svaret, blot resultaterne fra årtier i træ-branchen, og hvad der sker med bla. træstolper til hegn, hvis man IKKE bruger et Postsaver® produkt til at sikre sine træstolper mod jordråd.

LÆS MERE: Postsaver® XL foliet fra Nordisk Træbeskyttelse.

LÆS MERE: Postsaver® produkterne fra Nordisk Træbeskyttelse TEST DATA.


PRISER & KØB

Køb postsaver XL folie på shop.alcatraz.dk

Som forhandler af Postsaver® XL Folie, kan du købe foliet i vores webshop og få GRATIS levering ved køb over 500,- DKK.

Vi tilbyder levering indenfor 48 timer i hele landet.

KØB Postsaver® XL Foliet fra Nordisk Træbeskyttelse i webshoppen.

 

SÅDAN MONTERES ET POSTSAVER FOLIERNE


GARANTI

Produktgaranti på Postsaver XL folie

Ved installationer hvor Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS installere stolperne med Postsaver® XL Folie på svejst, ydes der 40 års garanti på at stolpen ikke knækker som følge af jordråd i området sikret af Postsaver® XL Foliet.

Garantien ydes ikke på emner med mindre end dia15 cm og på firkantet emner mindre end 10x10 cm, uagtet om stolpen er opsat af Alcatraz, eller opsat af kunden selv.

Denne garanti fra Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS er en udvidet og selvstændig garanti som stilles.

Fra den Skandinaviske distributør ydes der alene kun en produktgaranti.

LÆS MERE: Postsaver® produkterne fra Nordisk Træbeskyttelse PRODUKTGARANTI.

Garantien fra Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS ydes i forhold til at træet ikke rådner i området beskyttet af Postsaver® XL Foliet. Skulle stolpen alligevel rådne i det berørte område, erstatter Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS både selve Postsaver® XL Folie, men leverer også en ny stolpe uden beregning.

LÆS MERE Salgs- & Leveringsbetingelserne fra Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS
Betaling kan ske med: