Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

8:30 - 16:00
Alcatraz Hegn & Rundtræ BØRSEN Gazelle virksomhed 2018

POSTSAVER | undgå jordråd i stolper

Opnå en MARKANT længere levetid på dit raftehegn eller lign, og beskyt dine stolper med et Postsaver® Folie. Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS giver dig 20 års garanti på mod jordråd i dine stolper, når du vælger at lade dem beskytte med et Postsaver® Folie fra Nordisk Træbeskyttelse ApS


HVAD ER ET POSTSAVER FOLIE?

Få MARKANT længere levetid på hegnsstolper

Kort fortalt er det et britisk patenteret - 100% miljøvenligt oliebaseret produkt - som man ?svejser? på et stykket træ ved at påføre det høj varme.

Der er tale om et UV-stabilt termoplast som er "foret" med et bitumen (tjæreprodukt) indvendigt.

Foliet omslutter hermed træet hermetisk og sørger for at der ikke opstår jordråd i træet, hvorved det får træstolpen til at knække.


DUR ET POSTSAVER FOLIE OVERHOVEDET?

Hegnsstolper rådner i jorden

Det patenteret Postsaver® Folie er gennemtestet af bla. de amerikanske og britiske myndigheder i gennem nu 20 år (2017), og kontinuerligt testes og måles foliets evne til at forhindre jordråd i træ, på store testmarker i England.

Foliet benyttes i hele verdenen i dag, fra Europa til USA til Afrika og Australien.

Trods den store udbredelse og accept fra mange professionelle - og forbrugerne der i sidste ende skal betale for de projekter hvor træ indgår i - så møder produktet stadigvæk en del modstand, og måske er modstanden meget forståelig.


INTERNATIONAL REFERENCER - SÆLGES OVER HELE VERDENEN MED SUCCES TRODS MODSTAND

Postsaver folie sælgers verden over

Foliet benyttes i hele verdenen i dag, fra Europa til USA til Afrika og Australien.

Trods den store internationale udbredelse og accept fra mange professionelle firmaer, herunder SKOVSKOLEN i Nøddebo (henhørende afdelingen Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet), møder produktet stadigvæk en del modstand, og måske er modstanden meget forståelig, hvis man som potentiel bruger af produkterne forstår hvorfor. Læs videre nedenfor.


HEGNSFIRMAER & SAVVÆRKER FRYGTER NEDSAT SALG

Postsaver folie bruges af flere og flere

Forestiller man sig at en forbruger IKKE skal skifte sit raftehegn ud hver 10-15 år, så vil en stor branche komme til at lide under dét.

  • SAVVÆRKERNE VIL SÆLGE MINDRE TRÆ
  • IMPRÆGNERINGSFIRMAERNE VIL IMPRÆGNERE MINDRE TRÆ
  • HEGNSFIRMAER - DER LEVER AF AT FORBRUGERNE KOMMER IGEN OG KØBER NYT HEGN - VIL SÆLGE MINDRE.

Uagtet at et langt mindre forbrug af ikke kun træstolper- men alt det træ som nu en gang er hæftet på træstolperne, og som OGSÅ "lider døden" når stolperne knækker grundet råd - er fornuftigt for vores fælles miljø, er penge nu engang penge.

Derfor - og alene derfor - ser nogle useriøse firmaer sig nødsaget til at forsøge og bekæmpe brugen af Postsaver produkterne med alle former for skræmme kampagner. En hel branche frygter simpelthen af miste indkomster!

Bag det patenteret Postsaver Folie ligger adskillige tests fra egne rækker, men også fra myndighederne.

Hvad ligger bag det hegnsfirma som siger "det produkt tror vi ikke på"?

Valideret tests? Årelange erfaringer med produktet? Eller er det blot egne opfundne "taktiker" for at en forbruger ikke skal købe produktet, men i stedet købe mere træ ved hegnsfirmaet om xx antal år igen!

Vi kender ikke svaret, blot resultaterne fra 30 år i branchen (2017), hvis man IKKE bruger et Postsaver® Folie til at sikre sine træstolper mod råd.

LÆS MERE: Postsaver® Foliet fra Nordisk Træbeskyttelse.

LÆS MERE: Postsaver® produkterne fra Nordisk Træbeskyttelse TEST DATA.


PRISER & KØB

Køb postsaver folie på shop.alcatraz.dk

Som forhandler af Postsaver® Folie, kan du købe det i vores webshop og få GRATIS levering ved køb over 500,- DKK.

KØB Postsaver® foliet fra Nordisk Træbeskyttelse i webshoppen.


SÅDAN MONTERES ET POSTSAVER FOLIE


GARANTI

Produktgaranti på postsaver folie

Ved installationer hvor Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS installere stolperne med Postsaver® Folie på svejst, ydes der 20 års garanti på at stolpen ikke knækker som følge af råd i området sikret af Postsaver® Foliet

Garantien ydes tillige ved salg til GørDetSelv projekter, når Postsaver® Foliet sælges sammen med vores stolper. Garantien ydes ikke på emner med mindre end dia10 cm og på firkantet emner mindre end 10x10 cm, uagtet om stolpen er opsat af Alcatraz eller opsat af kunden selv.

Denne garanti fra Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS er en udvidet og selvstændig garanti som stillets.

Fra den Skandinaviske distributør ydes der alene kun en produktgaranti

LÆS MERE: Postsaver® produkterne fra Nordisk Træbeskyttelse PRODUKTGARANTI.

Garantien fra Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS ydes i forhold til at træet ikke rådner i området beskyttet af Postsaver® foliet. Skulle stolpen alligevel rådne i det berørte område, erstatter Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS både selve Postsaver® Folie, men leverer også en ny stolpe uden beregning.

LÆS MERE: Salgs- & Leveringsbetingelserne fra Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS
Betaling kan ske med: