http://www.acmilanplayeronline.com http://www.canadagoosepascher.online http://www.barcelonaplayeronline.com http://www.cavaliersplayeronline.com http://www.warriorsplayeronline.com http://www.hockeyplayeronline.com http://www.hotspurplayeronline.com http://www.liverpoolplayeronline.com http://www.manchestercityplayershop.com http://www.manchesterunitedplayerstore.com http://www.napoliplayeronline.comhttp://www.nbaplayeronline.com http://www.nflplayeronline.comhttp://www.patriotsplayeronline.com http://www.romaplayeronline.com http://www.soccerplayerjersey.com http://www.goldenknightsplayershop.com http://www.goldenknights.online

Liste bræddehegn - Beregn pris til GørDetSelv eller opsat
 
Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

7:30 - 16:00
Personlig betjening

Man-Fre 8:30 - 11:30

11:30 - 16:00 Ring og aftal
Mail

kontakt@alcatraz.dk

Vi svare indenfor 24 timer
Alcatraz shop TrustPilot

Model navn: ALCA LISTE

Traditionelt plankeværk, med liste indsat for at give hegnet et "spil". Lavet med kraftige fuldkantet brædder.

Liste bræddehegn Espergærde
20 ÅRS
GARANTI
PÅ STOLPERNE
LÆS MERE
Se flere billeder

OM HEGNET

Modelbetegnelsen "ALCA LISTE" er et traditionelt bræddehegn som - kun - kan laves med lodret stående brædder.

På ydersiden af de kraftige fuldkantet brædder, monteres en liste for at give hegnet et "spil" og samtidig styrke opsætningen.

Hegnet forveksles oftest med ALCA 1 på 2 bræddehegn, der benytter sig af samme "system" men til forskel opsætter man i dette system, det samme bræt, overlappende det forrige.

ALCA LISTE benytter - som navnet antyder - en smal liste.

Bræddehegnet passer typisk huse eller bygninger som er kvadratiske i deres form (læs: Patricia villaer mv.), idet bræddernes firkantet form således komplementere den bygning som det er med til af afgrænse.

Har man bygninger med facader som er bygget op på samme måde, er det selvfølgelig indlysende at man skal vælge denne model, netop på grund af den "samhørighed" der da bliver skabt mellem hus og hegn.

Til forskel fra ALCA 1 på 2 bræddehegnet, kan vinden ikke sive igennem hegnet, og derfor er det mere vindfølsomt.

Fordelen ved dette er dog at også støj har svært ved at trænge i gennem, og således er ALCA LISTE bræddehegn et godt alternativ til de dyre støjhegn man ellers kunne vælge.

DIMENSIONER:

Der benyttes kun trykimprægneret brædder og lister til dette hegn, og disse leveres kun i en dimension.

LÆS MERE: Billeder af ALCA LISTE


Liste bræddehegn Alleroed

VEDLIGEHOLD & GARANTI

Et ALCA LISTE bræddehegn, leveres med trykimprægneret brædder og lister, hvorved vedligeholdelses-behovet er minimalt og kan faktisk fravælges såfremt man ikke ønsker dét.

Som med alt træ, er det dog en godt for træet hvis det får noget træbeskyttelse ad årer.

Hvor tit bestemmes dog af flere ting, men en god tommelfingerregel er hvert 3-4 år.

Det kan blive nødvendigt at skifte topdækket (afslutningsbræt som nogle vælger at få lagt på som afslutning på toppen), ca hvert 7-8 år, da det historisk set rådner hurtigt grundet vand og fugt bliver liggende på brættet.


Granrafter med bark

GARANTI, ja selvfølgelig.

Du kan tilkøbe et Postsaver® folie til stolperne, når du beregner et tilbud.

Vi giver 20 års garanti* på disse. En ganske lille ekstra investering, som vil have STOR betydning for dit hegns totale levetid og ikke mindst din pengepung.

Da hele hegnet afhænger af, at stolperne ikke rådner (og dét gør de typisk lige under jordoverfladen, dér hvor træet - uanset træsort - altid rådner), er det ekstremt vigtigt at du husker at monterer et Postsaver® folie

Gør du det ikke, vil du oftest opleve at skulle udskifte hele hegnet helt ned til 8 år efter stolperne er sat. Dyrt og tidskrævende.

Derfor er det uden tvivl det vigtigste når man opsætter et raftehegn med bark, at man husker og montere et Postsaver® folie på stolpen.

LÆS MERE: Postsaver® foliet fra Nordisk Træbeskyttelse.

Vi anbefaler i øvrigt at man altid støber alle stolper (af forsikringshensyn), og ikke blot sætte dem i ren jord eller stabilgrus.

Bruger du et Postsaver® folie kan du med sindsro støbe omkring stolpen, endda helt op til jordniveau som de fleste menneskers indboforsikring kræver det i dag, for at man er dækket ved evt. orkan- eller stormskader.

Er du i tvivl om du skal støbe eller bruge stabilgrus? Så læs mere herunder.

LÆS MERE: Om stolper, støbning & Postsaver® folie

* Garantien ydes på stolperne, og at disse ikke rådner +5 / -30 cm under jordoverfladen som træ - uanset trætype - ellers gør normalt, og KUN såfremt man har monteret et Postsaver® folie, og monteret den i henhold til leverandørens specifikationer.


Liste bræddehegn hellerup

OPSÆTNING

Når du beregner et tilbud på vores ALCA LISTE bræddehegn, præsenteres du for 2 tilbud.


Tilbud 1, GørDetSelv Pakken:

Indeholder prisen på:

  • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
  • Prisen for levering til dit postnummer.

Tilbud 2, Opsætnings-Pakken:

Indeholder prisen på:

  • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
  • Prisen for opsætning i dit postnummer.

I +20 år har vi ikke opsat andet end ALCA LISTE bræddehegn. Vi opsætter derfor også gerne dit nye raftehegn med bark, og til en særdeles fornuftig pris pr meter.

Rydning af gammelt hegn eller hæk først?

Har du et gammelt hegn du skal have fjernet først, eller en større hæk, kommer vi også gerne med et tilbud på denne opgave (du kan ikke beregne denne pris i vores tilbud-beregner endnu. Kræver vi ser opgaven først. Bestil Rådgivningsbesøg).

Når hækken er fjernet, inkluderer vi i tilbuddet at der rodfræses, således vi sikre at den gamle hæk ikke ?blomstre? videre efter vi er færdige.

GørDetSelv opsætning

Ønsker du selv at opsætte hegnet, leverer vi gerne alle materialerne komplet i en GørDetSelv pakke til dig. Du skal da blot selv lægge værktøj og arbejdstid i projektet.

Vi kommer gerne og giver dig en pris på rydning, bortkørsel og rodfræsning, selvom du selv måtte ønske at opsætte hegnet.

Hvor lang tid tager det at opsætte et ALCA LISTE bræddehegn?

Hvis du selv opsætter hegnet, skal du regne med at du kan opsætte ca 1 mtr pr 3 timer.

Bestiller du én af vores professionelle montører, skal du regne med at vi opsætter 1 mtr pr ca. 2 time.

HUSK det kræver en del specialværktøj hvis du selv begiver dig i gang med projektet, hvis du altså vil kunne opsætte dét pænt og hurtigt.

LÆS MERE: OpsætterPakken.

Uanset om du selv ønsker at opsætte hegnet, eller ønsker at vi skal opsætte hegnet, kan du rekvirere en konsulent til at komme i din have og efterfølgende tilsende dig et skriftligt tilbud på hegnet.

Sammen med vores konsulent vil du kunne gennemgå netop de forhold der gør sig gældende for din have, og sammen finder I en løsning.

LÆS MERE: Bestil Rådgivningsbesøg.


Liste bræddehegn låge

LÅGER

Du kan få lavet låger til et ALCA LISTE bræddehegn, som således passer perfekt ind i dit nye hegn.

Vi fremstiller lågen(erne) på stedet når hegnet bygges, da dé derved vil passe perfekt ind i hegnet.

Vi laver selvfølgelig også både enkelt låger og/eller dobbelt låger.

Prisen på lågerne kan du få oplyst ved at beregne et tilbud, og angive antal låger du ønsker opsat i hegnet.

Alle træ låger kommer som udgangspunkt med Staldørsgreb, hvilket betyder du kan låse lågen med en hængelås på den ene side, og på den anden side vil du se et håndtag.

Vi anbefaler IKKE at man forsøger at indsætte cylinderlåse i denne form for lågerammer, da træet vil give sig løbende og det er således umuligt at få låsen til at forbinde med stolpen på en permanent og holdbar måde.


Alcatraz Hegn & Rundtræ leverer rafter

FÅ LEVERET ELLER AFHENT SELV

Bestiller du materialer til GørDetSelv, kan du altid vælge selv at afhente dem, eller få dem leveret af os med kranbil (kan løfte max 10 mtr ind i haven under de rigtige forhold).

Kontroller venligst vores åbningstider for afhentning.

LÆS MERE: Adresse og åbningstider for udlevering & personlig henvendelse


Raftehegn låge

UDSTLLINGSHAVEN

Vi har ikke opstillet et ALCA LISTE bræddehegn i vores udstillingshave.

Udstillingen er "åben 24/7".

LÆS MERE: Besøg hegnsudstilling

REFERENCER

Vil du se et bredt udvalg af de ALCA LISTE bræddehegn vi har lavet gennem tiden, så besøg vores Facebook side, og se i albummet "ALCA LISTE".

Her fremviser vi løbende sidste løsninger og projekter vi har færdiggjort.

LÆS MERE: Billeder af ALCA LISTE bræddehegn
Betaling kan ske med: