Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

8:30 - 16:00
Alcatraz Hegn & Rundtræ BØRSEN Gazelle virksomhed 2018

Raftehegn

Raftehegn ser du næsten alle steder i Danmark.

Årsagen er oftest at et raftehegn med dets runde former, passer godt ind i alle slags haver, hvor der i forvejen er grøn vækst i form af træer, buske mv.

Rafterne som bruges kan i dag leveres i forskellige diametre, og være henholdsvis glatte og cylinderdrejet, i lærk, gran, eller trykimprægneret fyr, eller med bark.

Hos Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS kan du tillige få rafterne leveret brunbejdset, sortmalet og/eller anti mug- & skimmelbehandlet.

Hvilken rafte som passer ind i jeres have er et individuelt skøn, og derfor kan du altid besøge Alcatraz's raftehegns udstilling i Espergærde (Bjergvangen 3, DK-3060 Espergærde), og hente inspiration.

I udstillingen har vi opstillet raftehegn med de typer rafter vi sælger og/eller montere, samt vi har forskudt opsætnings-tiden, således kunder har mulighed for at se træets udvikling fra nyt til "gammelt".

Raftehegn har en typisk levetid på 20-25 år. Det springende punkt er stolperne og derfor anbefaler vi altid at du husker at monterer et Postsaver® folie.

Granrafter med bark

LÆS MERE: Postsaver® foliet fra Nordisk Træbeskyttelse.

Da specielt trælasterne stiller høje krav til kvaliteten af rafterne, er vi stolte over år efter år, at blive valgt som leverandør.

Hvad koster et raftehegn ved GørDetSelv eller Opsat af Alcatraz Hegn?

Priser på de forskellige raftehegn afhænger af rafternes kvalitet, dimensioner, placeringen (lodret stående eller vandret liggende), stolpernes kvalitet og størrelse osv.

Når du sammenligner priser så husk derfor aldrig at se på stk priser, men vurder ud fra den totale meter pris inkl. stolper.

Vær specielt opmærksom på at et raftehegn kan godt bare "knaldes op" ved ukritisk at lægge rafterne ovenpå hinanden, og så ellers bare derud af. Men en specialist han kæler for detaljen, ved at sortere, vende og dreje raften... inden den monteres.

En sådan "monterings-detalje" gør en kæmpe forskel i det samlede resultat, men selvfølgelig betyder dette også at der forbruges ca 15% mere tid i forhold til hvis man bare "knaldede" rafter op ukritisk.

Alcatraz Hegn & Rundtræ er ikke landets billigste leverandør... for vores montører sætter en ære i at leverer et flot hegn. Omvendt ved vi også, at vi langtfra heller ikke er landets dyreste hegnsfirma.

Har du ét minut så svar på 6 spørgsmål (når du beregner dit tilbud), og vi er herefter i stand til at give dig et tilbud til omgående bestilling!

Vælg et af ovenstående raftehegn og beregn tilbud allerede i dag.


Alcatraz Hegn & Rundtræ leverer rafter

FÅ LEVERET ELLER AFHENT SELV

Bestiller du materialer til GørDetSelv raftehegn, kan du altid vælge selv at afhente dem, eller få dem leveret af os med kranbil (kan løfte max 10 mtr ind i haven under de rigtige forhold).


Raftehegn låge

UDSTLLINGSHAVEN

Vi har opstillet flere typer raftehegn i vores udstilling, så du kan få en ide om hvordan hegnene ser ud.

Udstillingen er "åben 24/7".

LÆS MERE: Besøg hegnsudstilling

REFERENCER

Vil du se et bredt udvalg af de raftehegn vi har lavet gennem tiden, så besøg vores Facebook side, og se i diverse album.

Her fremviser vi løbende sidste løsninger og projekter vi har færdiggjort.

LÆS MERE: Billeder af raftehegn
Betaling kan ske med: