http://www.acmilanplayeronline.com http://www.canadagoosepascher.online http://www.barcelonaplayeronline.com http://www.cavaliersplayeronline.com http://www.warriorsplayeronline.com http://www.hockeyplayeronline.com http://www.hotspurplayeronline.com http://www.liverpoolplayeronline.com http://www.manchestercityplayershop.com http://www.manchesterunitedplayerstore.com http://www.napoliplayeronline.comhttp://www.nbaplayeronline.com http://www.nflplayeronline.comhttp://www.patriotsplayeronline.com http://www.romaplayeronline.com http://www.soccerplayerjersey.com http://www.goldenknightsplayershop.com http://www.goldenknights.online

VÆLG HEGN | til haver og park | Beregn priser online
 
Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

8:30 - 16:00
Alcatraz Hegn & Rundtræ BØRSEN Gazelle virksomhed 2018

Inspiration til hegn

Skal du til at sætte et hegn op i haven, vælger de fleste et raftehegn pilehegn eller bræddehegn. Hér er der nogle ting du skal overveje.

Få inspiration til det rigtige hegn
  • Raftehegn pris, sådan søger de fleste på Nettet. Prisen er vigtig men...
  • Hvad siger lokalplanen for området? Må du opstille fast hegn eller kun hæk?
  • Hvilken type hegn passer til husets nær-miljø?
  • Hvilke have hegn holder længst og kortest?
  • Hvilke fordele og bagdele giver de forskellige typer have hegn?
  • Hvad koster rafter med bark eller trykimprægneret rafter?
  • Vil jeg selv sætte det op eller skal jeg lade Alcatraz Hegn gøre det?

Alcatraz Hegn & Have ApS har Danmarks største udvalg i det populærer raftehegn, og tilsammen har vores 8 montørhold mere end 150 års erfaring med rådgivning og opsætning af alle typer hegn til haver.

I venstre side kan du se de hegn som vi selv importerere og lagerfører. Alle hegn har kan tilpasses netop din have og selvfølgelig laver vi også de helt rigtige låger til hegnene.

Hvis du selv vil opsætte dit hegn så opfordre vi dig til at besøge vores 800 kvm store have udstilling hvor du ikke kun kan se hegnene, men hvor vi også meget gerne giver dig råd og vejledning inden du selv går igang.

Til alle selvbyggere tilbyder vi hjælp i form af vores guide med hensyn til hvordan du sætter et hegn op, og endvidere at man kan leje det helt rigtige special værktøj, så man slipper for at skulle køre rundt og lede efter dét.

Vi kalder det for OpsætterPakken!

Har du ikke mod på det store arbejde, men ønsker du en profesionel opsætning, så sender vi gerne et af vores hold ud til jer, og klarer opsætningen. Beregn prisraftehegn og alle vores andre hegn på denne hjemmeside.
Betaling kan ske med: