http://www.acmilanplayeronline.com http://www.canadagoosepascher.online http://www.barcelonaplayeronline.com http://www.cavaliersplayeronline.com http://www.warriorsplayeronline.com http://www.hockeyplayeronline.com http://www.hotspurplayeronline.com http://www.liverpoolplayeronline.com http://www.manchestercityplayershop.com http://www.manchesterunitedplayerstore.com http://www.napoliplayeronline.comhttp://www.nbaplayeronline.com http://www.nflplayeronline.comhttp://www.patriotsplayeronline.com http://www.romaplayeronline.com http://www.soccerplayerjersey.com http://www.goldenknightsplayershop.com http://www.goldenknights.online

Brunbejset raftehegn - Beregn pris til GørDetSelv eller opsat
 
Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

7:30 - 16:00
Personlig betjening

Man-Fre 8:30 - 11:30

11:30 - 16:00 Ring og aftal
Mail

kontakt@alcatraz.dk

Vi svare indenfor 24 timer
Alcatraz shop TrustPilot

Model navn: ALCA Brunbejdset raftehegn

I de senest år er vores brunbejdset raftehegn blevet utroligt populært. Måske skal årsagen ses i at hegnet på mange måder minder om det klassiske raftehegn med bark.

 • Brunbejdset raftehegn
 • Brunbejdset raftehegn
 • Brunbejdset raftehegn
 • Brunbejdset raftehegn
 • Brunbejdset raftehegn
 • Brunbejdset raftehegn
 • Brunbejdset raftehegn
 • Brunbejdset raftehegn
0 / 0
Se flere billeder

OM HEGNET

Vælger du et brunbejdset raftehegn, så får du et hegn som minder om et raftehegn med bark kva dets nøddebrune bejdse.

Det adskiller sig dog markant fra et raftehegn med bark, når det kommer til tætheden idet brunbejdset raftehegn leveres med cylinderdrejet rafter.

Et brunbejdset raftehegn er således perfekt til de mennesker som ønsker et naturligt hegn som falder godt ind med de grønne omgivelser, og som samtidig vil slippe for at se barken falde af rafterne over årerne.

Om man kan lide den de brunbejdset rafter i sin have, er selvfølgelig individuelt, men netop fordi der er tale om en bejdse, træder træets konturere frem, og raften virker således "naturlig", til forskel fra vores sortmalet raftehegn, hvor der benyttes en heldækkende træbeskyttelse.

DIMENSIONER:

Rafterne findes i typen rødgran, og leveres kun som cylinderdrejet hvilket sikre et tæt hegn.

De leveres i følgende dimensioner:

 • Cylinderdrejet afbarket rafter
  • Ø5 cm
  • Ø7 cm

Hvilken størrelse rafter bør jeg vælge - og hvorfor?

Hegnet kan leveres med "små" rafter (læs: Diameter 5 cm), eller de kraftigere diameter 7 cm rafter.

En tommelfingerregel vedrørende hvilken type raftestørrelse du bør vælge er, at jo kraftigere træ, jo mere "bombastisk" virker det for øjet.

Skrevet på en anden måde: Placerer man hegnet langs ens nabo, og langs en smal havegang op til huset (afstand mellem hus og hegn mindre end 3 meter, så bør man ikke vælge en rafte med diameter 7 cm, men holde sig til diameter 5 cm.

Omvendt, placeres hegnet ude i haven, i større områder, så vil en diameter 5 - måske for nogen - virke for smal, og hér egner diameter 7 cm raften bedre.

LÆS MERE: Billeder af ALCA Brunbejdset raftehegn


Brunbejdset granrafter

VEDLIGEHOLD & GARANTI

Vælger du et brunbejdset raftehegn, så vær ikke nervøs for "megen vedligeholdelse".

Selvom træet selvfølgelig vil have godt af at blive "frisket op", så behøver dette kun at ske hver 5-7 år. Alcatraz tilbyder også at udføre den del, da vi med vores sprøjte systemer hurtigt kan klare opgaven.

Hvor lang tid bejdsen holder, afhænger af hvor i haven at hegnet placeres. I stærk sol udsættes det for solens UV stråler, og hermed "falmer" alt træ hurtigere. Under træer og lign. er det selvfølgelig omvendt.

Orker du ikke dette arbejde, vil du blive overrasket over hvor billigt det kan gøres af Alcatraz Hegn & Rundtræ. Ring til os for en pris.


Granrafter med bark

GARANTI, ja selvfølgelig.

Du kan tilkøbe et Postsaver® folie til stolperne, når du beregner et tilbud.

Vi giver 20 års garanti* på disse. En ganske lille ekstra investering, som vil have STOR betydning for dit hegns totale levetid og ikke mindst din pengepung.

Da hele hegnet afhænger af, at stolperne ikke rådner (og dét gør de typisk lige under jordoverfladen, dér hvor træet - uanset træsort - altid rådner), er det ekstremt vigtigt at du husker at monterer et Postsaver® folie

Gør du det ikke, vil du oftest opleve at skulle udskifte hele hegnet helt ned til 8 år efter stolperne er sat. Dyrt og tidskrævende.

Derfor er det uden tvivl det vigtigste når man opsætter et raftehegn med bark, at man husker og montere et Postsaver® folie på stolpen.

LÆS MERE: Postsaver® foliet fra Nordisk Træbeskyttelse.

Vi anbefaler i øvrigt at man altid støber alle stolper (af forsikringshensyn), og ikke blot sætte dem i ren jord eller stabilgrus.

Bruger du et Postsaver® folie kan du med sindsro støbe omkring stolpen, endda helt op til jordniveau som de fleste menneskers indboforsikring kræver det i dag, for at man er dækket ved evt. orkan- eller stormskader.

Er du i tvivl om du skal støbe eller bruge stabilgrus? Så læs mere herunder.

LÆS MERE: Om stolper, støbning & Postsaver® foliet

* Garantien ydes på stolperne, og at disse ikke rådner +5 / -30 cm under jordoverfladen som træ - uanset trætype - ellers gør normalt, og KUN såfremt man har monteret et Postsaver® folie, og monteret den i henhold til leverandørens specifikationer.


Brunbejdset raftehegn i haven

OPSÆTNING

Når du beregner et tilbud på vores brunbejdset raftehegn, præsenteres du for 2 tilbud.


Tilbud 1, GørDetSelv Pakken:

Indeholder prisen på:

 • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
 • Prisen for levering til dit postnummer.

Tilbud 2, Opsætnings-Pakken:

Indeholder prisen på:

 • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
 • Prisen for opsætning i dit postnummer.

I +20 år har vi ikke opsat andet end brunbejdset raftehegn. Vi opsætter derfor også gerne dit nye brunbejdset raftehegn, og til en særdeles fornuftig pris pr meter.

Rydning af gammelt hegn eller hæk først?

Har du et gammelt hegn du skal have fjernet først, eller en større hæk, kommer vi også gerne med et tilbud på denne opgave (du kan ikke beregne denne pris i vores tilbud-beregner endnu. Kræver vi ser opgaven først. Bestil Rådgivningsbesøg).

Når hækken er fjernet, inkluderer vi i tilbuddet at der rodfræses, således vi sikre at den gamle hæk ikke "blomstre" videre efter vi er færdige.

GørDetSelv opsætning

Ønsker du selv at opsætte hegnet, leverer vi gerne alle materialerne komplet i en GørDetSelv pakke til dig. Du skal da blot selv lægge værktøj og arbejdstid i projektet.

Vi kommer gerne og giver dig en pris på rydning, bortkørsel og rodfræsning, selvom du selv måtte ønske at opsætte hegnet.

Hvor lang tid tager det at opsætte et brunbejdset raftehegn?

Hvis du selv opsætter hegnet, skal du regne med at du kan opsætte ca 1 mtr pr 3 timer.

Bestiller du én af vores professionelle montører, skal du regne med at vi opsætter 1 mtr pr ca. 1.5 time.

HUSK det kræver en del specialværktøj hvis du selv begiver dig i gang med projektet, hvis du altså vil kunne opsætte dét pænt og hurtigt.

LÆS MERE: OpsætterPakken.

Uanset om du selv ønsker at opsætte hegnet, eller ønsker at vi skal opsætte hegnet, kan du rekvirere en konsulent til at komme i din have og efterfølgende tilsende dig et skriftligt tilbud på hegnet.

Sammen med vores konsulent vil du kunne gennemgå netop de forhold der gør sig gældende for din have, og sammen finder I en løsning.

LÆS MERE: Bestil Rådgivningsbesøg.


Brunbejdset raftehegnslåge

LÅGER

Du kan få lavet låger af brunbejdset rafter, som således passer perfekt ind i dit nye hegn.

Vi fremstiller lågen(erne) på stedet når hegnet bygges, da dé derved vil passe perfekt ind i hegnet.

Vi laver selvfølgelig også både enkelt låger og/eller dobbelt låger til vores Brunbejdset raftehegnslåge.

Prisen på lågerne kan du få oplyst ved at beregne et tilbud, og angive antal låger du ønsker opsat i hegnet.

Alle træ låger kommer som udgangspunkt med Staldørsgreb, hvilket betyder du kan låse lågen med en hængelås på den ene side, og på den anden side vil du se et håndtag.

Vi anbefaler IKKE at man forsøger at indsætte cylinderlåse i denne form for lågerammer, da træet vil give sig løbende og det er således umuligt at få låsen til at forbinde med stolpen på en permanent og holdbar måde.

Som udgangspunkt monteres alle låger med rafterne monteret lodret. Dels er dette en traditionel løsning, men ønskes en raftehegnslåge med vandret liggende rafter, kan dette også godt laves mod mer-tillæg.


Alcatraz Hegn & Rundtræ leverer rafter

FÅ LEVERET ELLER AFHENT SELV

Bestiller du materialer til GørDetSelv, kan du altid vælge selv at afhente dem, eller få dem leveret af os med kranbil (kan løfte max 10 mtr ind i haven under de rigtige forhold).

Palle mål & vægt (vejledende - mindre udsving i vægt og mål kan forekomme):

Dia 5 cm Dia 7 cm
Vægt pr stk (kg) 3 5
Antal per palle (stk) 315 180
Pallemål (cm) 120x120x140 120x120x140
Pallevægt (kg) Ca. 1000 Ca. 1000

Til ovenstående skal du huske at tillægge vægten af:

 • Stolper
  • Da vægten afhænger af hvilken træsort og dimension som vælges, kan vi ikke oplyse yderligere.
 • Beton
  • 25 kg pr støbesæk.

Kontroller venligst vores åbningstider for afhentning.

LÆS MERE: Adresse og åbningstider for udlevering & personlig henvendelse


Raftehegn låge

UDSTLLINGSHAVEN

Vi har opstillet et brunbejdset raftehegn i vores udstilling, så du kan få en ide om hvordan rafterne ser ud.

Udstillingen er "åben 24/7".

LÆS MERE: Besøg hegnsudstilling

REFERENCER

Vil du se et bredt udvalg af de brunbejdset raftehegn vi har lavet gennem tiden, så besøg vores Facebook side, og se i albummet "ALCA Brunbejdset raftehegn".

Her fremviser vi løbende sidste løsninger og projekter vi har færdiggjort.

LÆS MERE: Billeder af brunbejdset raftehegn
Betaling kan ske med: