Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

8:30 - 16:00
Alcatraz Hegn & Rundtræ BØRSEN Gazelle virksomhed 2018

Bræddehegn & Plankeværk

Som med raftehegnet, er bræddehegnet utroligt populært i de danske haver. Bræddehegn kommer i mange variationer, og design.

Specielt i og omkring "firkantet" bygninger, passer bræddehegnet med dets firkantet former fortrinligt og skaber samhørighed mellem eksempelvis hus og hegn (afgræsningen omkring hus/matrikel).

Hos Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS kan du bræddehegn i forskellige farver, såsom brunbejdset, sortmalet og/eller flere andre farver.

Hvilket bræddehegn som du mener er kønnest og passer bedst ind i dit have miljø, kan du måske få syn for hvis du besøger Alcatraz´s hegns udstilling.

I udstillingen har vi opstillet bræddehegn med de typer bræddehegn vi sælger og/eller montere, samt vi har forskudt opsætnings-tiden, således kunder har mulighed for at se træets udvikling fra nyt til "gammelt".

Bræddehegn har en typisk levetid på 20-25 år. Det springende punkt er stolperne og derfor anbefaler vi altid at du husker at monterer et Postsaver® folie.


Granrafter med bark

LÆS MERE: Postsaver® foliet fra Nordisk Træbeskyttelse.Hvad koster et bræddehegn?

Priser på de forskellige bræddehegn afhænger af bræddernes kvalitet, dimensioner, placeringen (lodret stående eller vandret liggende), stolpernes kvalitet og størrelse osv.

Har du ét minut så svar på 6 spørgsmål (når du beregner dit tilbud), og vi er herefter i stand til at give dig et tilbud til omgående bestilling!

Vælg et af ovenstående bræddehegn, og beregn tilbud allerede i dag.


Alcatraz Hegn & Rundtræ leverer rafter

FÅ LEVERET ELLER AFHENT SELV

Bestiller du materialer til GørDetSelv bræddehegn, kan du altid vælge selv at afhente dem, eller få dem leveret af os med kranbil (kan løfte max 10 mtr ind i haven under de rigtige forhold).


Raftehegn låge

UDSTLLINGSHAVEN

Vi har opstillet flere typer bræddehegn i vores udstilling, så du kan få en ide om hvordan hegnene ser ud.

Udstillingen er "åben 24/7".

LÆS MERE: Besøg hegnsudstilling

REFERENCER

Vil du se et bredt udvalg af de bræddehegn vi har lavet gennem tiden, så besøg vores Facebook side, og se i diverse album.

Her fremviser vi løbende sidste løsninger og projekter vi har færdiggjort.

LÆS MERE: Billeder af bræddehegn
Betaling kan ske med: