Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

8:30 - 16:00
Alcatraz Hegn & Rundtræ BØRSEN Gazelle virksomhed 2018

Model navn: ALCA GAML KLINK

Det originale - solide - "klink bræddehegn", lavet med kraftige fuldkantet brædder, så det holder i årevis.


OM HEGNET

Bræddehegn på klink ALCA Gaml Klink
20 ÅRS
GARANTI
PÅ STOLPERNE
LÆS MERE
Se flere billeder


Modelbetegnelsen "ALCA GAML KLINK" henviser til det original "klink bræddehegn", hvor brædderne overlapper hinanden systematisk.

Hegnet forveksles oftest med et af de tre (3) andre typer klink bræddehegn:

  • FT system profilhegn, hvor dobbeltsidet brædder lægges ovenpå hinanden og føres ned i profileret stolper
  • ALCA Klink, hvor smalle profilskåret klinkbrædder med et fer og not system, samles henover en stolpe.
  • ALCA NUNKER, hvor fuldkantet brædder føres ned i profileret stolper

Visuelt ligner alle fire klink bræddehegn umiddelbart hinanden, men model - "ALCA KLINK" ? opbygges af fuldkantet brædder som overlapper hinanden, og dér ligger den store forskel, idet fuldkantet brædder er kraftigere og derved bliver hegnet langt mere solidt.

Hegnet total dybde er således også kraftigere, og ved dobbeltbeklædt bræddehegn på klink, er den samlede dybde ca. 20 cm, mod ca 10 cm ved de to andre typer klink bræddehegn.

Ses hegnene fra profil, ses den store forskel:

Granrafter med bark

Alle 4 typer klink bræddehegn, passer typisk huse eller bygninger som er kvadratiske i deres form (læs: Patricia villaer mv.), idet bræddernes firkantet form således komplementere den bygning som det er med til af afgrænse.

Har man bygninger med facader som er bygget op på samme måde, er det selvfølgelig indlysende at man skal vælge et klink bræddehegn, netop på grund af den "samhørighed" der da bliver skabt mellem hus og hegn.

Til forskel fra ALCA 1 på 2 bræddehegnet, kan vinden ikke sive igennem hegnet, og derfor er det mere vindfølsomt.

Fordelen ved dette er dog at også støj har svært ved at trænge i gennem, og således er et klink bræddehegn et godt alternativ til de dyre støjhegn man ellers kunne vælge.

DIMENSIONER:

Der benyttes både trykimprægneret og lærketræsbrædder til dette hegn, og disse leveres i forskellige dimensioner.

Du vælger hvilken type dimension i vores tilbudsberegner når du udregner dit tilbud.

LÆS MERE: Billeder af ALCA Raftehegn med bark


VEDLIGEHOLD & GARANTI

Granrafter med bark

Et ALCA Gaml Klink, leveres med trykimprægneret brædder, hvorved vedligeholdelses-behovet er minimalt og kan faktisk fravælges såfremt man ikke ønsker dét.

Som med alt træ, er det dog en godt for træet hvis det får noget træbeskyttelse ad årer.

Hvor tit bestemmes dog af flere ting, men en god tommelfingerregel er hvert 3-4 år.

Det kan blive nødvendigt at skifte topdækket (afslutningsbræt som nogle vælger at få lagt på som afslutning på toppen), ca hvert 7-8 år, da det historisk set rådner hurtigt grundet vand og fugt bliver liggende på brættet.


GARANTI - Postsaver® Folie

Granrafter med bark

Vi giver 20 års garanti* mod jordråd i stolperne, når blot du husker at tilvælge et Postsaver® Folie i forbindelse med udregningen af dit online tilbud på dit hegn.

En ganske lille ekstra investering, som vil have STOR betydning for dit hegns totale levetid og ikke mindst din pengepung.

Da hele hegnet afhænger af, at stolperne ikke rådner (og dét gør de typisk lige under jordoverfladen, dér hvor træet - uanset træsort - altid rådner), er det ekstremt vigtigt at du husker at monterer et Postsaver® Folie

Gør du det ikke, vil du oftest opleve at skulle udskifte hele hegnet helt ned til 8 år efter stolperne er sat. Dyrt og tidskrævende.

Det er således det ULTIMATIVT VIGTIGSTE når man opsætter et hegn, at man husker og montere et Postsaver® folie på stolpen.

* Garantien ydes på stolperne, og at disse ikke rådner +5 / -30 cm under jordoverfladen som træ - uanset trætype - ellers gør normalt, og KUN såfremt man har monteret et Postsaver® Folie, og monteret den i henhold til leverandørens specifikationer. Se vor Salgs- & Leveringsbetingelser for yderligere beskrivelse af garantien.

LÆS MERE: Postsaver® foliet fra Nordisk Træbeskyttelse.


STØBNING AF STOLPERNE - SÅ ER DU (NÆSTEN) GARANTERET AT DIN FORSIKRING VIL DÆKKE EN STORM SKADE.

Sorte rafter

Vi anbefaler at man altid støber alle stolper, da det giver stabilitet til hele hegnet, og er med til at modvirke konsekvenserne af vindens pres på hegnet.

Hegnet - specielt med cylinderdrejet rafter eller tætte bræddehegn som dette - agerer som et stor sejl i vinden.

Ved at have anlagt en støbning - hovedsageligt i bunden af hullet - styrkes ikke kun hegnet, men 9 ud af 10 indboforsikringer, kræver rent faktisk også at forbrugeren kan bevise at stolperne er støbt, for at man kan gøre sin forsikring gældende ved storm- eller orkan skader.


SKADER STØBNING STOLPERNE vs. STABILGRUS ELLER MULDJORD.

Det korte svar er: NEJ, og af 2 årsager.

1) Når man anlægger en støbning på siden af stolpen, anlægges denne som hovedregel i bunden af det ca 80-90 cm dybe hul man har boret til stolpen, og hernede er træet konstant vådt - uanset - grundet fugten i jorden.

Herved kan støbningen således ikke medvirke til at der samles fugt omkring stolpen på dét kritiske stykke af stolpen - dér hvor den normalt rådner- som er ved jordoverfladen.

2) Hvis man støber hele vejen op til jordoverfladen, så sker der heller ikke noget, hvis blot man har husket at montere et Postsaver® Folie. Foliet tager nemlig ikke skade af den omkring liggende beton. Tværtimod beskytter det fortsat.

Er du i tvivl om du skal støbe eller bruge stabilgrus, og ønsker at se den "håndværksmæssige korrekte måde" at sætte en træstolpe på klik på linket herunder.

LÆS MERE: Stabilgrus eller beton når du skal sætte hegnsstolper.


BESTIL RÅDGIVINGSBESØG - og få omgående en et tilbud på din mail når vi er færdige

Få råd til dit nye hegn i din have

Det kan være svært at beslutte sig for hvilket hegn man skal vælge og hvorfor.

Dernæst kan der være ting der gør man godt vil have besøg af en Alcatraz konsulent, så man får medtaget alle de relevante ting i tilbuddet, og sikre sig at der er taget højde for alt dét som er synlig.

LÆS MERE: Book et Rådgivningsmøde.


OPSÆTNING

Bræddehegn på klink i Rungsted

Når du beregner et tilbud på vores ALCA Gaml Klink bræddehegn, præsenteres du for 2 tilbud.


Tilbud 1, GørDetSelv Pakken:

Indeholder prisen på:

  • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
  • Prisen for levering til dit postnummer.

Tilbud 2, Opsætnings-Pakken:

Indeholder prisen på:

  • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
  • Prisen for opsætning i dit postnummer.

I +20 år har vi ikke opsat andet end ALCA Gaml Klink bræddehegn. Vi opsætter derfor også gerne dit nye raftehegn med bark, og til en særdeles fornuftig pris pr meter.

Rydning af gammelt hegn eller hæk først?

Har du et gammelt hegn du skal have fjernet først, eller en større hæk, kommer vi også gerne med et tilbud på denne opgave (du kan ikke beregne denne pris i vores tilbud-beregner endnu. Kræver vi ser opgaven først. Bestil Rådgivningsbesøg).

Når hækken er fjernet, inkluderer vi i tilbuddet at der rodfræses, således vi sikre at den gamle hæk ikke "blomstre" videre efter vi er færdige.

GørDetSelv opsætning

Ønsker du selv at opsætte hegnet, leverer vi gerne alle materialerne komplet i en GørDetSelv pakke til dig. Du skal da blot selv lægge værktøj og arbejdstid i projektet.

Vi kommer gerne og giver dig en pris på rydning, bortkørsel og rodfræsning, selvom du selv måtte ønske at opsætte hegnet.

Hvor lang tid tager det at opsætte et ALCA Gaml Klink bræddehegn?

Hvis du selv opsætter hegnet, skal du regne med at du kan opsætte ca 1 mtr pr 3.5 timer.

Bestiller du én af vores professionelle montører, skal du regne med at vi opsætter 1 mtr pr ca. 2 time.

HUSK det kræver en del specialværktøj hvis du selv begiver dig i gang med projektet, hvis du altså vil kunne opsætte dét pænt og hurtigt.

LÆS MERE: OpsætterPakken.

Uanset om du selv ønsker at opsætte hegnet, eller ønsker at vi skal opsætte hegnet, kan du rekvirere en konsulent til at komme i din have og efterfølgende tilsende dig et skriftligt tilbud på hegnet.

Sammen med vores konsulent vil du kunne gennemgå netop de forhold der gør sig gældende for din have, og sammen finder I en løsning.

LÆS MERE: Bestil Rådgivningsbesøg.


LÅGER

Bræddehegn på klink søborg

Du kan få lavet låger til et ALCA Gaml Klink bræddehegn, som således passer perfekt ind i dit nye hegn.

Vi fremstiller lågen(erne) på stedet når hegnet bygges, da dé derved vil passe perfekt ind i hegnet.

Vi laver selvfølgelig også både enkelt låger og/eller dobbelt låger.

Prisen på lågerne kan du få oplyst ved at beregne et tilbud, og angive antal låger du ønsker opsat i hegnet.

Alle træ låger kommer som udgangspunkt med Staldørsgreb, hvilket betyder du kan låse lågen med en hængelås på den ene side, og på den anden side vil du se et håndtag.

Vi anbefaler IKKE at man forsøger at indsætte cylinderlåse i denne form for lågerammer, da træet vil give sig løbende og det er således umuligt at få låsen til at forbinde med stolpen på en permanent og holdbar måde.


FÅ LEVERET ELLER AFHENT SELV

Alcatraz Hegn & Rundtræ leverer rafter

Bestiller du materialer til GørDetSelv, kan du altid vælge selv at afhente dem, eller få dem leveret af os med kranbil (kan løfte max 10 mtr ind i haven under de rigtige forhold).

Kontroller venligst vores åbningstider for afhentning.

LÆS MERE: Adresse og åbningstider for udlevering & personlig henvendelse


UDSTLLINGSHAVEN

Raftehegn låge

Vi har ikke opstillet et ALCA Gaml Klink bræddehegn endnu, men det er på vej.

Du er dog velkommen til at besøge vores udstilling se de mange andre bræddehegn som vil tilbyder.

Udstillingen er "åben 24/7".

LÆS MERE: Besøg hegnsudstilling


REFERENCER

Vil du se et bredt udvalg af de ALCA Gaml Klink bræddehegn vi har lavet gennem tiden, så besøg vores Facebook side, og se i albummet "ALCA Gaml Klink".

Her fremviser vi løbende sidste løsninger og projekter vi har færdiggjort.

LÆS MERE: Billeder af ALCA Gaml Klink bræddehegn
Betaling kan ske med: