Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

8:30 - 16:00
Alcatraz Hegn & Rundtræ BØRSEN Gazelle virksomhed 2018

Gør det selv hegn


Til toppen

Som regel kan vi først svarer på dette spørgsmål når vi har din ordre, idet specielle forhold kan gøre sig gældende. Vi vil dog altid kunne oplyse om en ca. startdato.

Vores mål er dog at vi er i gang senest 14 dage efter vi har modtaget din ordre.

Vores påstand er.: Heller én tilfreds kunde end 2 utilfredse!


Til toppen

Ja, vores opsættere besøger dig gerne på din bopæl og giver gode råd om materialevalg og vejledning mht. hegnsloven og hvad man selv skal betale eller kan/skal dele med naboen. Det gælder også med hensyn til vedligeholdelsesarbejdet de mange år frem.

Vores opsættere kører i tidsrummet kl. 07.30 til ca 16 på alle hverdage. Dette gør det muligt for jer i fællesskab at aftale de sidste detaljer uden I evt behøver at holde fri.


Til toppen

Ja, du kan leje vores opsætterpakke, som består af et pælebor (manuelt), sømpistol med kompressor, pælespade, vaterpas, sav, muresnor og en drænspade, i forbindelse med køb af materialer.


Til toppen

Alcatraz Hegn benytter Pinotex træbeskyttelse.

Pinotex har den kvalitet som skal til for at leve op til vores standarter og som sammen med vores materialer resulterer i et flot og robust hegn.


Til toppen

Ja, dog skal dette aftales seperat.


Til toppen

I Danmark fjernede vi ved lov Arsen og Krom fra den træbeskyttelse der "presses" ind i træet. Det har betydet at du skal forvente den samme levetid på disse Fyr-stolper som du skal med eks. Lærk.

Eg skulle dog ifølge Teknologisk Institut, Træteknik

have den bedste holdbarhed.

N. Morsing Civilingeniør:

"Det er en udemærket idé at bruge lærk til et hegn (rafterne). Lærk har en meget høj kerneandel (forholdet mellem kerne og splint). Lærk har dog samtidigt en tendens til at vride sig mere end for eksempel gran. Men sådan er træ jo. Hvis man vil have det til, at fremstå ubehandlet vil jeg anbefale at endetræsforsegle rafterne (eksempelvis med 2 komponent PVA lim til udendørs brug - den kan fås uden farve).

Hvad angår stolper har lærk en forventede levetid på 4-10 år og den afhænger selvfølgelig af dimensionen. For stolper i jordkontakt vil jeg anbefale, at man anvender trykimprægneret (NTR klasse A) eller endnu bedre, eg".


Til toppen

Ja, Lærketræ har et højt olie-indhold i sin harpiks hvilket bevirker at træet så at sige imprægnerer sig selv fra kerne og ud.

Selvom alt andet træ (på nær granrafter med og uden bark), fra Alcatraz Hegn er imprægneret hos det anerkendte danske imprægneringsfirma Colstrop, så når tryimprægneringen i fyrtræ sjælent helt ind til kernen, hvilket alt andet lige ikke giver den samme holbarhed.


Til toppen

Ja det kan være svært at finde netop den træsort som man ønsker i forhold til hegnets udseende, vedligehold, og levetid.

Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS er lagerførende i flere rafte-træsorter og ellers kan vi formentlig skaffe det hjem, hvilket betyder at vores rådgivning ikke skeler til et lager, eller at vi kun kan få en bestemt træ-sort hjem.

Derfor anbefaler vi altid - hvis man ikke stoler på os - at man søger råd og vejledning hos Teknologisk Institut som er 100% upartiske.
Betaling kan ske med: