http://www.acmilanplayeronline.com http://www.canadagoosepascher.online http://www.barcelonaplayeronline.com http://www.cavaliersplayeronline.com http://www.warriorsplayeronline.com http://www.hockeyplayeronline.com http://www.hotspurplayeronline.com http://www.liverpoolplayeronline.com http://www.manchestercityplayershop.com http://www.manchesterunitedplayerstore.com http://www.napoliplayeronline.comhttp://www.nbaplayeronline.com http://www.nflplayeronline.comhttp://www.patriotsplayeronline.com http://www.romaplayeronline.com http://www.soccerplayerjersey.com http://www.goldenknightsplayershop.com http://www.goldenknights.online

Billigt Pilehegn - Stort udvalg af billige kvalitets Pilehegn
 
Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS logo Telefon

26 73 63 53

7:30 - 16:00
Personlig betjening

Man-Fre 8:30 - 11:30

11:30 - 16:00 Ring og aftal
Mail

kontakt@alcatraz.dk

Vi svare indenfor 24 timer
Alcatraz shop TrustPilot

Model navn: ALCA PILEHEGN

Gør som mange anlægsgartnere og vælg et kvalitets pilehegn som udstråler kvalitet og robusthed.

 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
 • Pilehegn
0 / 0
Se flere billeder

OM HEGNET

ALCA PILEHEGN er et kraftigt og solidt pilehegn, som er opbygget på en kraftig ramme af lærketræ (7x4 cm).

Pilen er fastgjort til rammen med små stifter således at de tværgående ribber holdes lige i rammen, og samtidig sikre metoden at pilen ikke "falder ned" af rammen, når saften går af naturpilen i takt med at hegnet tørre ud.

På grund af rammen - som er af vedligeholdelsesfri lærketræ - så kan pilehegnet holde i 10-15 år men det afhænger selvsagt af flere ting.

Pilehegnet er tilpas kraftigt til at det sagtens kan holde til at man lader klatreplanter såsom efu og lign. vokse op i hegnet. Pilekvistene vil forgå, men tilbage vil stå et levende "grønt" hegn.

Vær obs på at selve pilen tørre ud, så udsættes pilen for boldspil, henkastede cykler eller lign, nedsættes levetiden drastisk.

Rammerne har den - store - fordel, at de kan justeres i bredden, så har du et ukurant mål mellem to stolper, kan du afmonterer siden, fjerne de pil som gør rammen for bred, skrue sidestykket på igen, og hegnet nu målet.

DIMENSIONER:

Pilen er ca 1,5 til 2,5 cm tykke, og selve rammen måler 7x4 cm.

Da der er tale om naturpil, kan der forekomme udsving i pilenes diameter.

LÆS MERE: Billeder af ALCA PILEHEGN


Kraftigt pileflethegn

VEDLIGEHOLD & GARANTI

Pilehegnet behøver som udgangspunkt ingen vedligeholdelse.

Holdbarheden for en kraftigt pilehegn ligger på ca 10-12 år, om end pilen vil falme.

Vælger du alligevel at ville vedligeholde hegnet, da kan man påføre en klar træbeskyttelse med en sprøjte.

Det skal dog anføres, at der vil komme et stort spil på træbeskyttelsen når man sprøjter den på, og da en 5 liter spand med træbeskyttelse koster typisk 500,-, skal man overvejer om det giver mening i forhold til at lade hegnet stå, og i stedet udskiftet det efter 8-12 år.

Har man opsat stolperne med Postsaver® foliet, slipper man for at skulle udskiftet disse, og kan derfor blot nøjes med at investerer i nye moduler.


Granrafter med bark

GARANTI, ja selvfølgelig.

Du kan tilkøbe et Postsaver® folie til stolperne, når du beregner et tilbud.

Vi giver 20 års garanti* på disse. En ganske lille ekstra investering, som vil have STOR betydning for dit hegns totale levetid og ikke mindst din pengepung.

Da hele hegnet afhænger af, at stolperne ikke rådner (og dét gør de typisk lige under jordoverfladen, dér hvor træet - uanset træsort - altid rådner), er det ekstremt vigtigt at du husker at monterer et Postsaver® folie

Gør du det ikke, vil du oftest opleve at skulle udskifte hele hegnet helt ned til 8 år efter stolperne er sat. Dyrt og tidskrævende.

Derfor er det uden tvivl det vigtigste når man opsætter et raftehegn med bark, at man husker og montere et Postsaver® folie på stolpen.

LÆS MERE: Postsaver® folie fra Nordisk Træbeskyttelse.

Vi anbefaler i øvrigt at man altid støber alle stolper (af forsikringshensyn), og ikke blot sætte dem i ren jord eller stabilgrus.

Bruger du et Postsaver® folie kan du med sindsro støbe omkring stolpen, endda helt op til jordniveau som de fleste menneskers indboforsikring kræver det i dag, for at man er dækket ved evt. orkan- eller stormskader.

Er du i tvivl om du skal støbe eller bruge stabilgrus? Så læs mere herunder.

LÆS MERE: Om stolper, støbning & Postsaver® folie

* Garantien ydes på stolperne, og at disse ikke rådner +5 / -30 cm under jordoverfladen som træ - uanset trætype - ellers gør normalt, og KUN såfremt man har monteret et Postsaver® folie, og monteret den i henhold til leverandørens specifikationer.


Opsætning af hegn

OPSÆTNING

Når du beregner et tilbud på vores ALCA Pilehegn, præsenteres du for 2 tilbud.


Tilbud 1, GørDetSelv Pakken:

Indeholder prisen på:

 • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
 • Prisen for levering til dit postnummer.

Tilbud 2, Opsætnings-Pakken:

Indeholder prisen på:

 • Alle materialerne som indgår i den valgte opstilling
 • Prisen for opsætning i dit postnummer.

I +20 år har vi ikke opsat andet end pilehegn. Vi opsætter derfor også gerne dit nye pilehegn, og til en særdeles fornuftig pris pr meter.

Rydning af gammelt hegn eller hæk først?

Har du et gammelt hegn du skal have fjernet først, eller en større hæk, kommer vi også gerne med et tilbud på denne opgave (du kan ikke beregne denne pris i vores tilbud-beregner endnu. Kræver vi ser opgaven først. Bestil Rådgivningsbesøg).

Når hækken er fjernet, inkluderer vi i tilbuddet at der rodfræses, således vi sikre at den gamle hæk ikke "blomstre" videre efter vi er færdige.

GørDetSelv opsætning

Ønsker du selv at opsætte hegnet, leverer vi gerne alle materialerne komplet i en GørDetSelv pakke til dig. Du skal da blot selv lægge værktøj og arbejdstid i projektet.

Vi kommer gerne og giver dig en pris på rydning, bortkørsel og rodfræsning, selvom du selv måtte ønske at opsætte hegnet.

Hvor lang tid tager det at opsætte et pilehegn?

Hvis du selv opsætter hegnet, skal du regne med at du kan opsætte ca 1 mtr pr 3 timer.

Bestiller du én af vores professionelle montører, skal du regne med at vi opsætter 1 mtr pr ca. 1.5 time.

HUSK det kræver en del specialværktøj hvis du selv begiver dig i gang med projektet, hvis du altså vil kunne opsætte dét pænt og hurtigt.

LÆS MERE: OpsætterPakken.

Uanset om du selv ønsker at opsætte hegnet, eller ønsker at vi skal opsætte hegnet, kan du rekvirere en konsulent til at komme i din have og efterfølgende tilsende dig et skriftligt tilbud på hegnet.

Sammen med vores konsulent vil du kunne gennemgå netop de forhold der gør sig gældende for din have, og sammen finder I en løsning.

LÆS MERE: Bestil Rådgivningsbesøg.


pilehegn fra Alcatraz

LÅGER

Vi laver selvfølgelig også både enkelt låger og/eller dobbelt låger til vores ALCA PILEHEGN. Disse fremstilles på stedet, således de tilpasses dét enkelte hegn.

Vi fremstiller lågen(erne) på stedet når hegnet bygges, da dé derved vil passe perfekt ind i hegnet.

Vi laver selvfølgelig også både enkelt låger og/eller dobbelt låger til vores pilehegn.

Prisen på lågerne kan du få oplyst ved at beregne et tilbud, og angive antal låger du ønsker opsat i hegnet.

Alle træ låger kommer som udgangspunkt med Staldørsgreb, hvilket betyder du kan låse lågen med en hængelås på den ene side, og på den anden side vil du se et håndtag.

Vi anbefaler IKKE at man forsøger at indsætte cylinderlåse i denne form for lågerammer, da træet vil give sig løbende og det er således umuligt at få låsen til at forbinde med stolpen på en permanent og holdbar måde.

Som udgangspunkt monteres alle låger med rafterne monteret lodret. Dels er dette en traditionel løsning, men ønskes en raftehegnslåge med vandret liggende rafter, kan dette også godt laves mod mer-tillæg.


Alcatraz Hegn & Rundtræ leverer rafter

FÅ LEVERET ELLER AFHENT SELV

Bestiller du materialer til GørDetSelv, kan du altid vælge selv at afhente dem, eller få dem leveret af os med kranbil (kan løfte max 10 mtr ind i haven under de rigtige forhold).

Hvis du selv afhenter skal du huske at disse pilehegn vejer "meget mere" end byggemarked pilehegn.

180x180 cm, vejer ca. 60 kg/stk.

Kontroller venligst vores åbningstider for afhentning.

LÆS MERE: Adresse og åbningstider for udlevering & personlig henvendelse


Raftehegn låge

UDSTLLINGSHAVEN

Vi har opstillet et brunbejdset raftehegn i vores udstilling, så du kan få en ide om hvordan rafterne ser ud.

Udstillingen er "åben 24/7".

LÆS MERE: Besøg hegnsudstilling

REFERENCER

Du kan opleve flere forskellige opstillinger af det populære pilehegn i vores udstillingshave.

Her fremviser vi løbende sidste løsninger og projekter vi har færdiggjort.

LÆS MERE: Billeder af pilehegn
Betaling kan ske med: